Turmalin, sort

Lommesten i sort turmalin
Ca. 2 – 3 cm
Denne sten sælges assorteret.
Sten og krystaller er skabt af naturen, og de er alle ganske unikke. Der vil derfor forekomme variationer i størrelser og farver.

40,00 kr.

Den sorte turmalin har stor indflydelse på mennesker. Den virker mod adskillige negative påvirkninger. En sort turmalin beskytter ikke kun kroppen, men også sjælen. En sort turmalin kan også skabe et beskyttende felt, som beskyttelse mod de negative energier fra vores medmennesker, såsom vrede og grådighed. Det siges desuden, at den er i stand til at afværge sort magi. Ydermere hjælper den sorte turmalin med at fjerne din egen negativitet.
Den sorte turmalin besidder en kraftfuld energi, som virker utroligt opkvikkende og igangsættende. Den understøtter kreativiteten, og den styrker opfattelsen og opmærksomheden. For den fulde effekt bør den sorte turmalin dog bæres meget tæt på kroppen. Sort turmalin kan bruges til at skabe en beroligende atmosfære i meget hektiske områder, såsom åbne kontorlandskaber.
Sort turmalin kan hjælpe dig med at rense hele nervesystemet og befri det for negative energier. Detn kan også føre til højere niveauer af bevidsthed og styrke koncentrationen under meditation. Sort turmalin har en neutraliserende og balancerende effekt på både fysiske og auriske blokeringer. Den siges at være i stand til at “afgifte” kroppen for negative energier.
Sort turmalin aktiverer rod- og jordchakraet, og den giver dig mod til at stå på egne ben samt fremsætte egne meninger og grænser. Den er fremragende til at bearbejde angst for autoriteter, og den hjælper dig med at skabe et liv i harmoni og klarhed. Den er rigtig god at anvende i healing af gigtlidelser og angsttilstande.
Sort turmalin er en af de stærkeste beskyttere mod negativ energi!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.