Agat, pink (indfarvet)

Lommesten i pink agat (indfarvet)
Ca. 2 – 3 cm
Denne sten sælges assorteret.
Sten og krystaller er skabt af naturen, og de er alle ganske unikke. Der vil derfor forekomme variationer i størrelser og farver.

20,00 kr.

Pink agat siges at være det ultimativ energi-skjold, som har til formål at beskytte dig mod negative og dårlige påvirkninger. Den står for følelsesmæssig støtte, beskyttelse og transformation af tankemønstre. Pink agat hjælper dig med at bearbejde sorg og vrede ved at erstatte disse med positive følelser. Den hjælper dig også med at give slip på uhensigtsmæssige handlemønster, som ikke giver nogen mening for dig mere. Også misforståelser kan den hjælpe dig med af ryddet af vejen.
Pink agat frigør dig fra følelsesmæssige tilknytninger, som trækker dig ned og holder dig tilbage fra at gøre de ting, du drømmer om. Den hjælper dig med at holde fokus, så du kommer i mål med dine ønsker. Pink agat hjælper dig med at skabe balance i yin og yang, så du får balance i sjælen. Den hjælper dig med at holde hovet klart samt bevare overblik og ro. Med en pink agat i lommen kan du nyde livet uden at blive fyldt med bekymringer om alt, hvad der sker omkring dig. Det er også en sten, som styrker båndet mellem børn og deres forældre.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.