om os

Hvem er vi?

Hos Livslys finder du alverdens sten og krystaller, klangskåle fra Nepal, røgelse, tarotkort, drømmefangere og meget mere. Butikken finder du i den lille by Ulbjerg (8832 Skals). Livslys har eksisteret siden 2010, hvor Ole greb chancen for at udleve en 30årig passion for sten og krystaller. De første mange år eksisterede butikken kun på Facebook og på div messer og markeder rundt om i landet. Efter nogle år meldte behovet sig dog for en fysisk butik/showroom, og vi indrettede derfor et lille lokale i garagen i vores private hjem. Det blev dog hurtigt udvidet med vores kontor, så vi i dag har butik i ¼ af vores hus. I slutningen af 2015 er Ole desværre involveret i et alvorligt trafikuheld, og vi er efterfølgende tvunget til at træffe nogle drastiske beslutninger ifht. Livslys. Resultatet bliver, at Rikke overtager forretningen i 2016. Livslys er vores passion og hjertebarn, og vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er i orden.  Netop derfor besøger vi jævnligt grossister i ind og udland, for at håndplukke nye ting til butikken.

IMG_3403

Rikkes historie

Kort tid efter jeg mødt Ole i 2009, startede han Livslys. Jeg hjalp til, hvor jeg kunne, men jeg anede intet om sten og krystaller. Jeg har dog alle dage elsket flint og hulsten, så jeg kunne sagtens sætte mig ind i hans interesse, og langsomt lærte jeg mere og mere om disse forunderlige ”væsner”. Faktisk blev jeg så grebet af det, at jeg ikke skulle bruge meget tid på at overveje, da vi 2016 skulle afgøre om Livslys skulle køre videre eller lukke. I dag er jeg den lykkelige ejer af denne skønne butik. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og jeg har efterfølgende uddannet mig som klangmassør, aromaterapeut, tarotlægger og nadaudøver (øreakupunktur).

Oles historie

Min Passion for sten og krystaller begyndte, da jeg i en alder af 26 år, fik min første krystal foræret. Derefter gik det hurtigt, og min samling voksede støt, og det samme gjorde min interesse for stenenes egenskaber og brug. I 2010 tog jeg, sammen med min kæreste, springet og startede Livslys. Det satte en trafikulykke i 2015 en brat stopper for, og jeg måtte lade min kæreste overtage chefstolen. Stenene er dog stadig en passion, og jeg er i dag ansat som prof. stennørd og hypnoseterapeut i Livslys. Jeg har i sin tid uddannet mig til pædagog, og efterfølgende har jeg taget uddannelse i clairvoyance, healing, klangmassage og hypnose.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.